Viero Benelux

Viero, productoverzicht

VIERO producten

De collectie Viero producten werd geselecteerd om aan architecten en interieurdesigners de mogelijkheden te bieden om creativiteit om te zetten in realiteit, zonder beperkingen in kleur, textuur, dikte of persoonlijke gevoelens. Met Viero decoratieve coatings is het mogelijk om exact de gewenste afwerking te creëren: glad of textuur, geometrisch of abstract, glanzend of mat, retro of nieuw uitzicht. Ieder interieur heeft iets speciaals nodig en de Viero coatings bieden hiervoor de mogelijkheden met kosten-efficiënte materialen, weinig onderhoud en korte renovatietijden.

De ontelbare mogelijkheden met de moderne verlichtingstechnieken maken van decoratieve coatings een perfect element voor elke situatie; elke ruimte kan ingericht, veranderd, gestileerd en uitgedrukt worden zoals in de gedachten van de ontwerper. Viero en creativiteit, dat werkt: van de productie van kleurkaarten tot de mogelijkheid om speciale "tailor made" projecten. 

Het gamma Viero producten start bij de klassieke Venetiaanse gepolijste pleisters, en gaat tot nieuwe patronen voor eigentijdse interieurs en buitenomgevingen.
Het brede productgamma kan oplossingen bieden voor ieder verzoek, met een gegarandeerde kwaliteit zoals enkel een vooraanstaande groep dat kan.

We hopen dat u inspiratie kunt opdoen van de afwerkingen die we aanbieden.


  • Decoratieve pleister voor getextureerde afwerking.
  • Test beschrijving

VIERO Voorbereiding ondergrond

    Bekijk hier de Viero Inspirations

    SEO by DeZignCrew | Sitemap | Advertising by Groenegids